KURUMSAL

Metropol Un 1998 yılında kurulduğundan beri geleneksel ürünlerin yanında, trend belirleyen ürünler ile sürekli gelişmiştir. Tecrübeli bir üretim ekibi ve profesyonel bir yönetim kadrosu ile hizmet veren Metropol, üretimini en son teknoloji ve kaliteli malzeme kullanarak yapmayı prensip haline getirmiştir.

Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde 300 m2 üretim alanında faaliyetine başlayan Metropol, bugün aynı bölgede 5.000 m2 ve 10.000 m2 lik kapalı alana sahip iki ayrı lokasyonda üretim faaliyetine devam etmektedir. 5 ayrı spiral frezeer ile ‘’Tek Tek Hızlı Dondurma Teknolojisi ‘’ kullanmakta olup, 20 C muhafaza sıcaklığında 2.000 ton ürün stoklama kapasitesine sahiptir. İnsan sağlığını her şeyin önünde tutan Metropol, uluslararası kalite ve gıda güvenliği yönetim sistemleri ile ürünlerin üstün kalitesini korur ve tüketicilerine kusursuz şekilde ulaşmasını sağlar.

MİSYON

İnsanoğlunun yaşam kaynağı olan buğday mucizesine yepyeni boyutlar kazandırırken, geleneksel Türk mutfağı ve dünya mutfağının en popüler un ürünlerini, yasal mevzuata, uluslararası gıda güvenliği ve kalite standartlarına uygun şekilde üreterek, lezzetli ve sağlıklı gıdayı, toplu tüketim ve perakende satış noktalarındaki tüketicilerimize ulaşılabilir fiyatlarla sunmaktayız.

VİZYON

Yasal ve ahlaki çerçevede, doğaya, çevreye ve nitelikli insan kaynağına önem vererek, tedarikçilerimiz ve müşterilerimizle işbirliği içerisinde gerçekleştireceğimiz yatırımlarla üretimimizde verimliliği arttırmak, Ar-ge çalışmalarımızla yeni ürünler geliştirmek temel amacımızdır. Bu sayede, yurtiçi müşteri sayımızı arttırırken, yurt dışına da açılmayı, çok daha fazla sayıda tüketiciye ulaşmayı hedeflemekteyiz.

Bize Ulaşın

İLETİŞİM

10046 sok. No:16 A.O.S.B. Çiğli
İzmir / Türkiye

info@metropolun.com.tr

+90 232 328 33 27
+90 232 328 33 28

Ürünler
Hakkımızda